Vores kunder er vores bedste referencer

Vores løsninger giver fordele for vores kunder og for vores kunders kunder. Her på siden har vi har samlet udvalgte referencer. Se film eller læs kundecases herunder.

Er du interesseret i mere information om en specifik reference, er du velkommen til at kontakte os.

NC Nielsen A/S

NC Nielsen A/S er Danmarks største leverandør af gaffeltrucks, terminaltraktorer og internt transportmateriel. Søsterselskabet Scantruck A/S er blandt Danmarks førende forhandlere inden for entreprenørmateriel samt beslægtede brancher.

For mange ressourcer blev brugt på at håndtere papirbaserede servicerapporter, der blev udfyldt i hånden og sendt med post til kontoret, hvor de blev indtastet manuelt inden fakturering. Samtidig var der behov for at effektivisere planlægningsprocessen på kontoret.

ncnielsenlogo

 

book en demo

"Vi ville udrydde det unødvendige dobbeltarbejde”
Ole H. Pirchert, Lager- og Servicechef, NC Nielsen A/S

Mortalin

Mortalin er en landsdækkende servicevirksomhed inden for forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr samt kontrol af fødevaresikkerhed. Virksomhedens 75 serviceteknikere er fordelt på 7 afdelinger og servicerer mere end 5.000 kunder.

Stigende krav til dokumentation, både fra myndigheder og kunder, gav store administrative udfordringer. Medarbejderne på kontoret og i marken havde store bunker af papir-rapporter og brugte en masse tid på at omdele, skrive, behandle og arkivere rapporter.

 

 

mortalin-logo

"Vælg en fremtidssikret løsning og en leverandør med erfaring"
Anders Kildemoes, Adm. Direktør, Mortalin

Guldager

Guldager er en dansk familieejet virksomhed med 60 medarbejdere, som beskæftiger sig med vandrensning.

Guldager tilbyder alle former for vandbehandling til brugsvand, procesvand i industri og off-shore samt servicering deraf.

Behov for fornyelse af IT-infrastrukturen i forbindelse med en organisationsændring fik Guldager til at indgå samarbejde med WPA Mobile om nye værktøjer til service og lagerstyring. Fokus var på registrering af tid og sted for de udekørende samt dokumentation, som også kommer Guldagers kunder til gode.

"I dag besvarer og løser vores kundecenter 9 ud af 10 kundehenvendelser direkte."
Henrik Jacobsen, Salgs- og Servicechef, Guldager

Dansk Kabel TV

Dansk Kabel TV betjener antenne-, bolig-, grundejerforeninger, kommuner og regioner med rådgivning, etablering, renovering, programleverance og servicering af antenneanlæg. Desuden leverer Dansk Kabel TV bredbånd og telefoni til foreningernes medlemmer.

Dansk Kabel TV implementerede WPA Mobile for at få et bedre overblik over deres serviceteknikere og et bedre workflow ved at bortskaffe manuelle procedurer og papirer.

Se filmen her…

Dansk kabel TV

"Vi arbejder langt mere ensartet på tværs af hele landet, og vi får faktureret kunderne hurtigere."
Henrik Dudek, Adm. Direktør, Dansk Kabel TV