Undervisning

Det er dine medarbejdere som sikrer en hurtig succes med brugen af Smartday, netop derfor anbefaler vi altid undervisning for vores kunder og vi har en række af muligheder som passer til jer og jeres ønsker

Mange års erfaring

Vores veluddannede personale med mange års erfaring, tilbyder en gennemgang af jeres virksomhed og jeres nuværende processer og fokuserer ekstra på hvad netop i ønsker at opnå med løsningen, sammen med jer.

Med udgangspunkt i dette, drøfter vi mulighederne sammen og får præciseret den optimale løsning for netop din virksomhed.

Vi hjælper selvfølgelig med beskrivelser og andet til støtte for jer i denne proces.

Workshop

Efter denne Workshop, vil ingen hos jer være i tvivl om hvordan der skal arbejdes og hvorfor.

Workshoppen kan afholdes hos jer eller i vores fine lokaler i Rødovre.

Prisen for en workshop er typisk DKK 5 – 10.000,00, men kan varierer efter behov, så kontakt os allerede nu for en snak om mulighederne.

Smartday undervisningsvideoer på Youtube

2 – 3 minutters videoer som du kan sætte på pause når det passer dig.

Klik her…

Betjeningsmanualer

Fysiske beskrivelser til manden på farten, som et opslagsværk i hverdagen

Pris: Gratis

Fjernundervisning via PC

I sætter jer blot i et lokale hos jer og vi kobler op og gennemgår den totale undervisning for jeres brugere på kontor og for de der er på farten.
( via Skype eller Teamviewer: Smartday gennemgå undervisning fra vores PC til jeres)

Pris: kr. 500,00 pr. deltager

Fysisk undervisning

Smartday møder op i jeres virksomhed og gennemgår undervisning for jeres brugere i trygge rammer.

• Kontorpersonale:

Varighed 1 – 2 timer for dem som sidder på kontoret og som har behov for en grundig gennemgang hvad de skal gøre for den mest optimale udnyttelse af planlægningsværktøjet, rapporter, kort mv.

• Montøren/ Personalet på farten:
Varighed ca. 4 timers gennemgang af hvad de skal gøre for at sikre den mest optimale hverdag. Vi mener at manden på farten er nøglen til succes for virksomheden og derfor er det esktra vigtigt at netop de er trygge ved systemet og arbejdsgangene. Ydermere kan overgangen fra kuglepen og papir, være en udfordring for nogle. Vi hjælper derfor med at sikre trygheden og forståelsen hos jeres medarbejdere på farten og hjælper med alt det tekniske. Det er også vores erfaring at vi max underviser 10 brugere af gangen for at sikre at vi får alle med fra start og skaber råderum for alle de ” dumme spørgsmål”

Pris: DKK. 7500,00 ialt

Kom i gang

Bestil et af vores kurser, allerede idag
Bestil her