Vores kunder er vores bedste referencer

Vores løsninger giver fordele for vores kunder og for vores kunders kunder. Her på siden har vi har samlet udvalgte referencer. Se film eller læs kundecases herunder.

Er du interesseret i mere information om en specifik reference, er du velkommen til at kontakte os.

Finn L. & Davidsen A/S

Finn L. & Davidsen A/S er et traditionsrigt og dynamisk firma, der løbende tilpasser og udvikler deres forretningsområder.

Virksomheden består af 7 serviceafdelinger fordelt rundt omkring på Sjælland og beskæftiger totalt ca. 70 medarbejdere.

Stigende krav til billeddokumentation og lovpligtige servicerapporter betød ekstra administration. Det gav spildtid både på kontoret og for montørerne i marken.

Finn L. Davidsen

 

 

 

"Vil du overleve i fremtiden er digitale rapporteringsredskaber helt nødvendige"
Lasse Houengaard, VVS-installatør og medejer, Finn L. & Davidsen A/S

Ringkøbing-Skjern Forsyning

Ringkøbing-Skjern Kommunes forsyningsselskab.

Ringkøbing-Skjern Forsyning, er ansvarlig for hel eller delvis levering af el- og vandforsyning samt spildevandsafledning og gadebelysning til de mere end 59.000 indbyggere i en stor kommune.

Kommunesammenlægningen gav behov for harmonisering og effektivisering af arbejdsprocesser.

Ringkøbing skjern forsyning

"WPA har halveret tidsforbruget til administration og papirarbejde"
Eva Lund, Kvalitets- og Administrationschef, Ringkøbing-Skjern Forsyning

NC Nielsen A/S

NC Nielsen A/S er Danmarks største leverandør af gaffeltrucks, terminaltraktorer og internt transportmateriel. Søsterselskabet Scantruck A/S er blandt Danmarks førende forhandlere inden for entreprenørmateriel samt beslægtede brancher.

For mange ressourcer blev brugt på at håndtere papirbaserede servicerapporter, der blev udfyldt i hånden og sendt med post til kontoret, hvor de blev indtastet manuelt inden fakturering. Samtidig var der behov for at effektivisere planlægningsprocessen på kontoret.

ncnielsenlogo

 

book en demo

"Vi ville udrydde det unødvendige dobbeltarbejde”
Ole H. Pirchert, Lager- og Servicechef, NC Nielsen A/S

Mortalin

Mortalin er en landsdækkende servicevirksomhed inden for forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr samt kontrol af fødevaresikkerhed. Virksomhedens 75 serviceteknikere er fordelt på 7 afdelinger og servicerer mere end 5.000 kunder.

Stigende krav til dokumentation, både fra myndigheder og kunder, gav store administrative udfordringer. Medarbejderne på kontoret og i marken havde store bunker af papir-rapporter og brugte en masse tid på at omdele, skrive, behandle og arkivere rapporter.

 

 

mortalin-logo

"Vælg en fremtidssikret løsning og en leverandør med erfaring"
Anders Kildemoes, Adm. Direktør, Mortalin

Randers Boligforening

Boliggruppen er en selvstændig håndværks-virksomhed, der udfører reparationer og forbedringer for Randers Boligforening af 1940. Boligforeningen har over 2.400 lejemål i og omkring Randers.

Boliggruppen brugte alt for meget tid på administrative opgaver. Montørerne brugte én time dagligt på at udfylde arbejdssedler som efterfølgende skulle indtastes manuelt i økonomisystemet.

 

"Investeringen i WPA blev tjent hjem på 180 dage"
John H. Pedersen, Driftschef, Randers Boligforening

Guldager

Guldager er en dansk familieejet virksomhed med 60 medarbejdere, som beskæftiger sig med vandrensning.

Guldager tilbyder alle former for vandbehandling til brugsvand, procesvand i industri og off-shore samt servicering deraf.

Behov for fornyelse af IT-infrastrukturen i forbindelse med en organisationsændring fik Guldager til at indgå samarbejde med WPA Mobile om nye værktøjer til service og lagerstyring. Fokus var på registrering af tid og sted for de udekørende samt dokumentation, som også kommer Guldagers kunder til gode.

Se filmen her…

"I dag besvarer og løser vores kundecenter 9 ud af 10 kundehenvendelser direkte."
Henrik Jacobsen, Salgs- og Servicechef, Guldager

Dansk Kabel TV

Dansk Kabel TV betjener antenne-, bolig-, grundejerforeninger, kommuner og regioner med rådgivning, etablering, renovering, programleverance og servicering af antenneanlæg. Desuden leverer Dansk Kabel TV bredbånd og telefoni til foreningernes medlemmer.

Dansk Kabel TV implementerede WPA Mobile for at få et bedre overblik over deres serviceteknikere og et bedre workflow ved at bortskaffe manuelle procedurer og papirer.

Se filmen her…

Dansk kabel TV

"Vi arbejder langt mere ensartet på tværs af hele landet, og vi får faktureret kunderne hurtigere."
Henrik Dudek, Adm. Direktør, Dansk Kabel TV

Dansk Hvidevare Service

Dansk Hvidevare Service er en af de førende specialister inden for reparation og service af hårde hvidevarer i København og på Sjælland. Kundegruppen er både private og erhverv.

Tidligere brugte teknikerne hos Dansk Hvidevare Service unødig tid på at køre til og fra kontoret for at hente og aflevere sedler, som de administrative medarbejdere også brugte unødig tid på at indtaste i systemerne.

Se filmen her…

book en demo

 

"Vi har fået frigivet ressourcer til andre opgaver og forenklet vores arbejdsgang."
Pia Gunthel, Daglig Leder, Dansk Hvidevare Service

Delco

Delco er en el-installatør med 10 montører, som primært arbejder med erhverv. Delco har anvendt WPA mobile siden 2008 og skiftede over på iPad løsning i starten af 2013.

Med WPA mobile har Delco afskaffet papirerne i bilerne, øget fleksibilitet og arbejdsglæde i hverdagen og forbedret kvaliteten gennem fotodokumentation og kvalitetssikringsskemaer på sagerne.

Se filmen her…

book en demo

 

"WPA kører fantastisk på iPad."
Julian Don, Montør, Delco