e-conomic » ERP-Partner » Smartday DK

e-conomic er Danmarks foretrukne online regnskabsprogram, og er særligt udviklet til små og mellemstore virksomheder.

e-conomic er nemt at komme i gang med og du kan bruge det til alle opgaver – fra ordremodtagelse til fakturering. Du kan tilføje ekstra funktionalitet med tillægsmoduler og apps i takt med, at din virksomhed vokser. Da regnskabsprogrammet er online er det altid tilgængeligt for dig og eventuelt din bogholder.

WPA mobile tilbyder en standard integration til e-conomic.

Lundberg Data » ERP-Partner » Smartday DK

Lundberg Data hører til blandt Danmarks førende udbydere af løsninger indenfor netværks- og kommunikationsteknologi. De har specialiseret sig i brancheløsninger indenfor Microsoft C5 til følgende brancher: vvs, tømrer, entreprenør, butiks- og produktionsløsninger.

Lundberg Data forhandler WPA Mobile og tilbyder en standardintegration til C5 Håndværk.

DataComfort » ERP-Partner » Smartday DK

DataComfort leverer, implementerer og servicerer komplette IT-løsninger til danske virksomheder.

DataComfort er eksperter i at skabe individuelle IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder. Deres erfarne konsulenter har indgående kendskab til regnskabshåndtering og administrationssystemer og kan derfor hurtigt og effektivt rådgive og udarbejde skræddersyede løsninger til jeres virksomhed.

WPA Mobile tilbyder i samarbejde med DataComfort standardintegrationer til C5 og Navision.

¸

Obtain ApS » ERP-Partner » Smartday DK

Obtain ApS leverer totale IT-/serverløsninger og koordinering af implementering for disse. Obtain ApS er specialiseret indenfor ERP-systemerne Microsoft Dynamics C5, Nav, Ax samt XAL. Endvidere står Obtain ApS til rådighed med driftsupport og andet relevant freelancearbejde.

WPA Mobile tilbyder i samarbejde med Obtain ApS en standardintegration til Microsoft Dynamics AX (Axapta).

Billy » ERP-Partner » Smartday DK

Billy gør regnskab lettere for selvstændige.

Nemt regnskabsprogram til freelancere, håndværkere, selvstændige og andre mindre virksomheder. Gem kvitteringer med mobilen, send fakturaer og afregn moms med ét klik.

Prøv hele programmet i 30 dage her

 

 

¸