• mathias  8. marts 2016

  Idag kan vi byde velkommen til Smartdays tilbudsmodul. Tilbudsmodulet giver medarbejderen på farten, mulighed for at oprette tilbud. Fra Smartday Planner kan disse  efterfølende konverteres til aktive projekter og endeligt udføres med historik hele vejen igennem processen.

  Hvis du vil vide mere om selve tilbudsmodulet kan du se læse mere i “Produktbladet”

  planner Tilbudsskabeloner

  Denne del af tilbudsmodulet er især møntet på de af jer, der sælger “standard pakker” eller ønsker at gøre det. For hvorfor skulle sælger / montør starte fra bunder hver gang, hvis du allerede fra kontoret side kan beskrive hvilke varer  i har på hylden. Gør det 1 gang, og spar tid i marken!

  2016-03-01 09.56.41 pm

  Tilbudsskabeloner fungerer på samme måde som “gentagende service skabeloner”. Så har du allerede arbejdet med disser er der ikke meget nyt at lære. Det er muligt at tilføje en  projekt beskrivelse, angive fastpris, tilføje opgavelinier der indgår i tilbudet og vedhæfte billeder og dokumenter af det der sælges.

  Du finder tilbudsskabeloner under Administration, punktet  2016-03-01 09.58.54 pm

  app_icon Opret tilbud i marken

  At oprette et nyt tilbud i marken, er lige så nemt som at oprette en normal opgave. Lige som normale opgaver starter processen fra kalenderens “ny opgave” 2016-03-02 01.41.12 pm. Herefter vælges en eksisterende kunde, eller oprettes en ny “potentiel” kunde (se mere under næste punkt) . Som ved normale opgaver kan man starte tidsregistreringen i hovedmenuen, og brugt tid vil som normalt fremgå på dagsseddelen.

  2016-03-02 01.46.15 pm

  2016-03-02 02.53.15 pm

  Åbner man et tilbud, kan men nu se muligheden for at “Vælge en tilbudsskabelon”. Har man allerede lavet nogle faste pakker fra kontoret, er det blot at vælge skabelonen og afslutte opgaven. Ikke alle tilbud ens, så der er stadig mulighed for at starte uden brugen af en skabelon, eller rette i en eksisterende skabelon.

  2016-03-08 03.34.24 pm

  Uanset hvordan tilbudet sættes sammen, resulterer det i en pdf kunden kan få tilsendt vi email. (automatisk hvis man har notifikationsmodulet)

  Næste skrid i processen er opfølgning på tilbud, konvertering til aktiv projekt og i sidste ende at udføre opgaven. Mere om dette i næste indlæg.

  planner Planlæg tilbudsgivning fra kontoret

  Det er også muligt at planlægge et kundebesøg fra kontoret. Det gøres lige så nemt som ved oprettelsen en almindelige opgaver. Eneste forskel er, at der vælges jobtype: “Tilbud” ved oprettelse. Herefter er det muligt at planlægge opgaven (personligt eller som puljeopgave), og den dukker op i Smartday Touch kalenderen. Herfra er processen den samme som ved tilbud oprettet i marken.