• support  7. maj 2019

  Smartday Nye integrationer: OK, Ørsted, SEAS-NVE og ENIIG

  GSGroup har et stærkt samarbejde på tværs af energi-sektoren, og med denne udgave af Smartday har vi fået tilføjet integrationer til en række energiselskaber, OK, Ørsted, SEAS-NVE og ENIIG. Samtidig har vi udvidet samarbejdet med vores partner-netværk, som med denne version kan etablere integration Uniconta.

  Smartday Visma e-Accounting, Visma Mamut, Visma e-conomics

  Velfungerende integrationer er af afgørende faktor for vores kunders succes med Smartday. Vi har en øget efterspørgsel efter integration til produkter fra Visma. Også på denne front udbygger vi stabilitet, funktionalitet og levere fejlrettelser på de ting, som vores kunder har meldt ind til vores support.

   

  Smartday Flere redskaber til vores support

  Vi fortsætter med at styrke vores support team og give dem nye redskaber, som kan bruges til hurtigt at hjælpe og supportere, når brugerne har brug for hjælp. En stabil løsning og god service til vores kunder er fortsat vores højeste prioritering.

   

  Smartday Forbedringer og fejlrettelser

  Vi justerer og optimerer altid med nye tiltag i Smartday Planner og de bagvedliggende Webservices. Både I denne release og i den kommende Touch-opdatering, har vi lyttet til vores kunders henvendelser og vi har rettet op på de ting, som er blevet meldt ind.

   

  Vi håber I får glæde af denne opdatering.

  Venlig hilsen
  Smartday teamet